Auditor web

Caga-Tio 2015 - asociacion

Vaya al Contenido

Menu Principal:

Caga-Tio 2015

EVENTOS y ACTIVIDADES. > Festas del Barri
Més de 1000 litres de solidaritat barberenca.

 
ü  Al voltant de 500 persones participen activament durant el Caga-tió Solidari.
 
ü  Els veïns i veïnes de Barberà del Vallès donaren més de 1000 litres de llet per a repartir entre les famílies més necessitades.

 
Barberà del Vallès, 22 de desembre de 2015.
- L’associació de veïns i botiguers del Casc Antic va organitzar el proppassat 19 de desembre un Caga-tió Solidari a la plaça Unitat on va recaptar més de 1000 litres de llet destinats a les famílies més necessitades del municipi.
 
Gràcies a la generositat de nombrosos veïns i veïnes de la ciutat, i de diverses entitats i comerços, l’associació ha fet entrega del recapte als 3 bancs d’aliments de Barberà del Vallès; Associació d’Ajuda al Necessitat Sozo, ONG Ajuda i Provisió, i Església Santa María.
Des de la junta de govern de l'associació volem agraïr molt especialment la  col·laboració i ajuda rebuda per part dels veïns i comerços del barri, així com  la donació i suport rebuts de Plataforma Ciutadana per Barberà i CaixaBank.
Gràcies a tots!!

 
L’acte fou tot un èxit, al voltant de 500 barberencs i barberenques van participar en una jornada plena d’activitats per a grans i petits. Animació infantil, música, entreteniment, un bon plat de migues per dinar i una tassa de xocolata calenta per berenar van donar pas a la il·lusió dels més petits per cagar al tió.


 
 
La jornada va concloure amb l’entrega d’una panera sortejada entre els assistents a mans de la I·lma. Sra. Sílvia Fuster Alay, alcaldessa de Barberà del Vallès.


Regreso al contenido | Regreso al menu principal